Mitt nya liv har börjat!

Jag fick bl.a. presenkort till en Personal Trainer i 40-årspresent. PT:n visade sig vara väldigt upptagen och då jag i november tog kontakt var det svårt att hitta lämpliga tider. Jag bestämde mig för att flytta träffen till januari, för att på bästa möjliga sätt komma igång och inte störas av ett påfrestande jullov med diverse tillfälliga ändringar i kost- och motionsvanor. Sagt och gjort – för två veckor sen träffades vi och tycker nog att det gick över alla förväntningar! Programmet var bra, varierande, på gränsen till roligt! Jag gjorde det hemma några dagar senare, främst för att inte glömma bort det genast. Överraskande viktigt med detaljer, andning och teknik, riktning på armar, ben, fötter och rygg när man böjer och svänger, lyfter och vrider. Så nu har jag faktiskt redan fyra gånger bakom mig och tanken är att köra programmet två gånger per vecka. Därtill aerobisk träning, raska promenader och joggingrundor.

Träffade väninnorna precis efter att jag kört mitt första träningspass och det var någon lustigkurre som hade läst statistik över gymanvändare. Visar sig (föga överraskande) att antalet användare når sin höjd i januari och augusti. Samt att meddeltalet per månad för användare är 1,3. Nu har jag visserligen redan gjort fler träningspass än det, men endast en på gymmet. De andra hemma. Så jag måste ännu hinna med 0,3 ggr för att komma över medeltalet. Inplanerat till torsdag!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: