Finns inga ord

Nu har jag två riktigt dåliga dagar bakom mig. Kraftigt illamående och kroppen trött, helt slut. Har legat i säng 80% av dygnet och till största delen inte ens orkat läsa, kolla Netflix eller spela på ipadden. Och det är ett tecken på kraftig trötthet för mig. Oroväckande nära söndagens konfirmation och morgondagens mycket väntade besök av kära svägerskan med famlilj. Måste städa! Som en väninna sa; ”de kommer inte för att kolla om ni har städat eller inte!” Ja, jo, det vet jag ju! Men hjärnan och hjärtat är inte riktigt alltid överens. Man vill ju ha det snyggt när nån kommer och allt färdigt bäddat.

Och vad händer sen? Jo, en väninna (med ett större hus än vårt!) tar med sig sina städattiraljer, hoppar i bilen och dammsuger, torkar golvet, städar toaletterna hos oss! Medan jag släpar mig iväg på fysioterapi (ville inte avboka den och mår faktiskt bättre idag). Helt galet! Finns inga ord! För att citera min svärfar: ”Det sägs att det finns änglar”. Ja, och ibland lämnar dom skinande ytor och färska äpplen efter sig! Tack, vännen! Belöning för ”vårt” hårda arbete är på kommande 😉

BC3FEB28-7174-4B88-B2DA-1754F09F598F

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: