Skuggorna blir längre

Ju längre behandlingen pågått, desto svagare blir kroppen. Helt logiskt, eftersom den inte hinner återhämta sig under en giftfri vecka. Nu börjar det kännas. Förra veckan var som sagt ganska dålig och även om jag tyckte jag mått ganska bra de senaste dagarna, är jag nog tröttare än vanligt och konditionen klart sämre. Blodtrycket har varit lågt också; 95/55 igår och nu ikväll 105/60. Jag har naturligt lågt blodtryck (tack pappa för generna! Hade gärna lämnat godissuget oärvt men allt kan man inte begära), men nu har det blivit lägre än normalt för mig. Kanske ätit hälsosammare och motionerat mer än vanligt. Måste fråga läkaren när vi träffas nästa vecka. Det är inte ett akut problem. Jag och min man har googlat.

Ännu lyser solen, även on skuggorna blivit längre; behandlingen (rond 1 åtminstone) är på slutrakan så jag hinner inte lida av tunga dagar alltför länge. Räknar med att sista dosen kommer att göra mig ännu lite sämre än vad jag blev efter den senaste. Men det är den sista!

I jakten på en passande bild gjorde jag en 2 km längre runda än planerat. Tycker nog den var värd besväret. Om jag får säga det själv. Gåggade (mest gågg, mindre jogg) i 11 km och kom hem med denhär:

864C0AF5-F05B-4B5A-9152-C1C4624855DA

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: