En massa presenter att lösa in!

Riktigt roligt att fortfarande ha en del presenter från all uppvaktning i samband med min 40-årsfest förra året! Som nämnt var PT:n en stor succé (fråga mig igen i april…..) och i fredags gick jag på helkroppsmassage. U-N-D-E-R-B-A-R-T!! Nästa veckas fredag ska mannen och jag gå på middag i storstan och sen har vi (jag) ännu ett presentkort till ett spahotell här i närheten. Kan alltså välja ansiktsvård, övernattning eller middag. Eftersom det var våra härliga grannar och vänner som bidrog men den gåvan och inkluderade barnvakt (vi kan dela ut ett barn per familj. Föga belastande!), kanske man skulle slå på stort och välja hela paketet. En härlig vårhelg. Som just nu känns vääldigt långt borta. Ett enda mörker, regn och rusk det varit hela vintern. Skönt med något att se fram emot! Grattis åt mig!

%d bloggare gillar detta: