Party

Jag ska träffa några härliga väninnor över helgen och planerar en liten överraskning (är ganska säker på att de inte hinner läsa detta – aktiva kärriärmammor som de är alla fyra och min blogg har varit mindre aktiv de senaste månaderna…). Jag har ständiga samvetskval över hur fruktansvärt dålig jag är på att hålla kontakt med dem och ta initiativ för att hitta på något tillsammans “innan det är för sent”. Men den här träffen är det jag som står bakom och nu tänkte jag på samma gång göra något litet extra för dem. Det är min tur nu och jag vill att de ska förstå hur viktiga de är, trots att det kan bli lite glest mellan träffarna… Vi kommer att ha så roligt – det är jag övertygad om! Deras stackars 40-åriga ögon (mina är endast 39 än) kommer inte att se så värst utvilade ut efter två dagars tårar (av skratt), salt mat och en massa vin! Vi ska vara försiktiga med drinkar i olika färger. Inte bra för hälsan eller förståndet.

Dagens bild innehåller ett meddelande från en mycket kär liten kille. Han vet, han.

Party.jpg

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: