Ett vackert liv

En arbetskompis hade ett jobbrelaterat ärende och kom in på mitt rum. I samma veva sa hon att hon undrar hur jag kan se ut att vara så välmående och glad. Som hon uttryckte det, ”skulle du ha all orsak i världen att vara ledsen, bitter och inåtvänd”. Ja, jo, vad skall man säga? Erkänna exakt hur bitter och inåtvänd jag kan bli ibland… Nej, fokus på de bättre sidorna, som tycks komma fram åtminstone på jobbet! Det finns någon klok figur som sagt ”En vacker dag ska vi dö. Men alla andra ska vi leva”.

Vinterliv

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: