Gott Nytt (h)År!

Vi diskuterade nyårslöften på jobbet förra veckan. Det var för övrigt riktigt lugnt både i trafiken och på kontoret. Om man inte hade skolbarn och på så sätt ”tvungen” att hålla semester under skolloven, vore det ytterst lockande att jobba just under loven och hålla ledigt under random-vardagsveckor istället. Kanske om sisådär 10 år. Men ja, tillbaka till nyårslöften. Jag skulle kunna tänka mig att lova några saker:

  1. Ät lite mindre choklad (utan noggrannare definition)
  2. Träffa väninnorna lite oftare
  3. Löp halvmaraton på 2h (egen tidtagning. Inga tävlingar eller evenemang. Det är så trångt)
  4. Bjud pappa på middag (eller försök åtminstone. Om inte han gör det)
  5. Följ med symptom, förändringar i kroppen och ta genast kontakt med sjukvården om sådana upptäcks

Alltså om jag gav nyårslöften. Ganska bra lista, om jag får säga det själv.

Ikväll har vi äran att fira i det bästa sällskapet. Syster och bror med familjer. Tack för att ni finns! Ja, även lillaste brodern ❤️ (som dock hade bättre program för sig på nyårsafton än att hänga på bilmattan i lekrummet och köra med sin gudsons nya biltransport. Konstigt!). Tack pappa och Familjen. Ett gäng knasiga, vilda, smarta, söta och skräniga yrbollar med stora ❤️ Tack släkt och vänner. Tänk att just jag råkat ha så fina individer i min omkrets. Poängterar ”invidider”. Som ett kollektiv bildar ni en salig ocg högljudd röra, må jag säga! Tack svägerskorna och svärföräldrarna för ett fantastiskt välkomnande i familjen för 20 år sedan och en härlig kontakt sedan dess. Tack för födelsedagspresenten! Må 2019 bringa er med krämpor bättre hälsa och bespara er från olycka. Tack Finland. Tack för sjukvården, för naturen, för stabil mark och politisk situation. Tack för de första 40 åren som blir fyllda under året som kommer. Ser fram emot 40 till! Men vi tar ett år åt gången. Och inatt börjar nästa! Skål och Gott Nytt (h)År!!!

Gott nytt (h)år!

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: