Ny dag, nya vindar

Nja, mer friska vindar. Inte så mycket nytt. Kaffe, hundpromenad, romantiskt komedi. Historien upprepar sig från igår. Förutom att jag igår skippade kaffet och hundpromenaden. Men vaknade upp som en ny människa! Det var en snabb förkylning, hoppas det inte kommer bakslag. Att vila och till stor del sova dygnet runt tycks verkligen fungera. Jag var beredd att åka in till akuten inatt också; varnade till och med äldsta flickan, att om jag inte är där när hon vaknar så vet hon var jag är. Men jag hittade inte febertermometern. Så jag visste inte om jag hade feber. Eller ja, det kändes som kanske lite högre kroppstemperatur än normalt (”stegring” heter det på finlandssvenska. Hmm, vad månne det betyder i Sverige. Med lite fantasi kan man föreställa sig…..) men inte över 38, vilket är gränsen enligt instruktionerna. Grym huvudvärk hade jag också på kvällen och efter ett par timmars kamp var jag tvungen att ge upp och ta en tablett mot det. Alltså jag ville ju veta om febern skulle stiga och försökte undvika smärtstillande och febernedsättande medicin men det lyckades inte, eftersom eventuell feber försvann senast i det skedet. Och jag vaknade som sagt upp i morse igen. Betydligt kryare.

Friska vindar ute och inne idag! Härligt! Nu kan jag på riktigt se fram emot lördagens grannfest och den sista iv-dosen på måndag! Livet, jag är här igen! Om än tillfälligt. Räknar med att vara sängliggande i minst två dagar nästa vecka.

4677C752-7013-4B95-8516-4B7EEEE6D954

 

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: