Förkylning på g

Det kommer samtal från närmaste kretsen eftersom jag inte uppdaterat bloggen på ett tag. Bäst att aktivera sig. Men det har ju inte hänt nåt! Efter några stabila dagar av normalt leverne – lugnet före stormen – blev det igår action på flera fronter.

Jag träffade min vikarie över en kopp kaffe i stan för genomgång av vissa aktuella ärenden och ett större möte som är på kommande nästa vecka. Man känner sig som en konsult. En förmånlig en (eller ja, förmånlig och förmånlig. Lite hur man räknar…)! Förmånlig kan också betyda bra. Sådeså. Jag var också på läkarmottagning som gällde strålbehandlingen. Första behandlingen är inbokad till den 15.10 och strålning ges under varje vardag i fem veckors tid. Detta för att ytterligare minska risken för återfall. Lokalt åtminstone.

Vaknade igår med ont i halsen och snuva. Igår kväll kände jag mig på gränsen till febrig och var beredd att hoppa i bilen för att köra till akuten, vilket vi med inget immunförsvar blivit tillsagda att göra om febern stiger. Men det blev bättre under natten och jag vaknade upp i morse. Snorig fortfarande men ingen feber. Hoppas den håller sig borta! Skulle inte vilja skjuta upp den sista behandlingen som är inplanerad till kommande måndag, 17.9. Några dagar tid att krya på sig! Kör med romantiska komedier, ingefära och färskpressad rödbetsjuice med granatäpple. Bra mycket godare än bara rödbeta.

6B5741C5-F85B-4282-9F36-214A9AE71290

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: