Ryggen

Hade läkartid igår. Det blev ett tolvminutersbesök. Jag fick svaret på ett blodprov som togs i maj, som jag totalt hade glömt bort. Man kan säga att jag var lyckligt ovetande om en sjukdom som jag inte hade. Ryggradsreumatism nämligen! Det hittades nån slags ärrbildning i samband med tomografin och det kollas upp nu. Hade helt glömt bort det! Nu fick jag vidare remiss till magnetröntgen av ryggen, dels pga ärrbildningen och dels pga ryggvärken jag hade förra veckan. En fördel med att vara cancerpatient. Man kommer lätt vidare till diverse undersökningar och förbi köerna och har egna nummer att ringa vid behov. För övrigt känner jag mig för frisk för besök på cancerkliniken. Åtminstone tillsvidare. Fort ut därifrån.

Sjuksköterskan ringde i eftermiddags om mina blodvärden. Alla andra värden är ok förutom neutrofilerna, som varit för låga varje gång. Hon rekommenderade att jag skulle motionera under helgen och ta kortison på söndag kväll. Sen nya blodprov på måndag morgon, men högst antagligen har värdet stigit. Det har det gjort hittills också. Nu ut och jogga! Glad helg på det!

5DB7FF67-98B2-481B-9AF8-97F1AAD71818

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: