Från dag till dag

Jag har haft värk i nedre ryggen i några dagar, och tänkte först att det berodde på mycket sittande och inga promenader under ”bröllopsresan”. Men en sjuksköterske-väninna sa att det antagligen är en biverkning.

I måndags slog även tröttheten till. Jag somnade på soffan hos söstra mi. Hon tog alla barnen med sig in i lekrummet och stängde dörren, märkte jag halvt i dvala. Och då är det HON som har en bebis och säkert också skulle kunna ta sig en tupplur när möjlighet ges! Härliga syster, guld värd ❤️

När vi kom hem låg jag ca 6h i säng och sov från och till. Sov gott hela natten också, så jag trodde att det var slut på det roliga. Att nu kommer tröttheten och värken. Nåväl, värken har varit ganska stabil. Känns inte då jag är igång; står eller går. Men sittande och liggande är inte så bekvämt. En svår ekvation att vara trött och inte kunna ligga samtidigt. Men så illa är det inte. Jag tar värkmedicin till natten och ibland på dagen också.

Igår gjorde jag tre promenader, totalt 20km. Idag blev det en sjukilometersrunda med hunden. Och sen var jag på väg på ett föräldramöte. Tog en tablett för att kunna sitta där. Men sen kom plötsligt tröttheten igen och jag stannade hemma i sängen.

Det tycks variera, måendet, från en dag till en annan. Bättre så, än att vara konstant sängliggande. Positivt är också det, att man har en orsak till tröttheten. Åtminstone kan man skylla på cellgifterna! Ingen lättja eller så. Absolut inte. Nu är alla barnen i skolan igen och gubben på jobb, så jag har tid för vila på ett helt annat sätt än hittills. Kanske det undermedvetna ger signaler åt kroppen att den kan börja trappa ner nu. Konstigare saker har hänt i världshistorien.

Förstaklassisten, däremot, har energi så det räcker och blir över. Hon kom hem med sin matteläxa idag, läste uppgiften, tittade på mig och suckade: ”ÅÅÅÅH vilken babyläxa” *himlar med ögonen*. Grattis och lycka till, klasslärarn. Hon kan få dig att ångra ditt yrkesval. #envisaunge #varfårhonalltifrån #friuppfostran

EC6FC99B-A75D-40D5-9252-58364C90E243.jpeg

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: