Ett medicinskt mästerverk

Kanske en liten överdrift där. Men jag blev filmad idag!

Fysioterapeuten beundrade ärret efter det bortopererade bröstet. Han har gjort det tidigare men nu var han verkligen imponerad. Huden är slät runtomkring och den rör sig så fint åt alla håll. Han frågade om han får filma fenomenet och ja, det gick väl bra. Man vill väl ha sina 2 minutes of fame. Så blev det. Han visade också obehagliga bilder där varken operationen eller efterbehandlingen varit lyckade. Bästa läsare, om ni rör er i bröstcancer-seminarier och råkar se en video där en ca 30-årig manshand drar i och gnider ett perfekt ärr på en ca 40-åring, så är det mig ni ser! Passa på och ta del av stjärnglanset, vetja.

Kirurgen som opererade mig lär ska vara en av landets bästa specialister vad gäller bröstoperationer. Han må få erkännande för sitt arbete. Men utan bra råvaror och material av hög kvalitet, har även den bästa konstnär svårt att få till ett felfritt slutresultat. Sådeså.

Dag fyra efter Docetaxel-dos nummer två (av tre) och jag känner mig lite trött. Kan vara värmen också. Inget som skulle påverka normalt liv, tack för det. Jag tog mig ut på en kombinerad promenad- och joggingrunda efter några dagars paus. Det var skönt.

Liljan börjar blomma. Ett naturens konstverk!

59D1E306-DCC8-4304-9902-1B11AD3EFD37

 

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: