Ikväll ska det kryssas!

Blodprovet som togs i fredags visade att de vita blodkropparna som väntat minskat. Värdet var 2,8 för leukocyterna då det innan behandlingarna var 6,2 (referensvärdet 3,4-8,2). Neutrofilerna låg på 0,18 och hade sjunkit från 2,93 (1,5-6,7). Levervärdet och hemoglobinet var bra. Det blir som planerat nytt blodprov precis innan följande iv-dos som jag får inkommande måndag och sannolikt är att värdena hinner stiga till önskad nivå innan dess. Vi kan leva normalt (inte göra utlandsresor) och med bra handhygien kan barnen och jag åka på 23h kryssning som vi hade hoppats på. Det blir en kombinerad fritids- och arbetsresa. Jag träffar några kollegor där och går igenom en del akutella ärenden tillsammans med min vikarie. Kollegorna träffar oss gärna och det är skönt att inte ha blivit bortglömd än! Samt att ha ett relativt ovanligt förnamn. Det brukar vara till hjälp när man vill klamra sig fast i folks minnen.

Hårscarfen packar jag med mig för säkerhets skull. Om det blir kala fläckar som inte går att täcka med gubb-tricket.

Stora båten och stora havet väntar därute bakom skärgårdens björk och tall. Lyxigt värre!

29662B3A-3248-44F2-9131-A2E41F200B5F

 

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: