Man glömmer…

…tid, rum och tillstånd i somrigt skärgårdslandskap. Åkte ut med 4/5 av familjen igår kväll (minstingen sov över hos en kompis) och övernattade ombord. Vi tänkte att det är bäst att ta tillfället i akt eftersom jag (sannolikt) blir sämre ju mer gifter jag får i mig. Andra dosen intravenöst kommer jag alltså att få om två veckor och jag har läst om erfarenheter där man blivit sämre andra gången. Logiskt. Kroppen hinner inte helt neutralisera sig under den där ena giftfria veckan utan man fortsätter pumpa mer gift medan den ännu är lite på minus.

Min man börjar sin semester från midsommar så tills dess utnyttjar vi helgerna. En kort förklaring till varför vi åkte ut. Om nån undrar.

Nåja, men härligt var det! Nu tillbaka på torra land med ett berg av smutstvätt. Tar itu med det och sen blir det nog jogging igen. Mår så pass bra så det gäller att passa på så länge det varar.

Dagens negativa: stugfebern vaknade till liv igen efter en lugnare period… Varning, den är smittsam och dessa bilder kan utlösa den hos alla och envar:

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: