Distansstudier

Jag började studera i vintras; ett program som ger mig en högre examen och vars fokus ligger på nyaste nytt vad gäller teknik, digitalisering och automation inom transport och speciellt sjöfart. Riktigt riktigt intressant och intressanta studeranden med olika bakgrund.

Efter att i en vecka ha väntat på biverkningar (undrar om inte förra helgens utmattning på dagarna var mer placebo än verkliga biverkningar?) kände jag för att ta itu med nåt på listan av saker som måste göras. Så det blev studier; först hemma och sen då barnen ville till stranden tog jag laptoppen med mig. Vid det laget hade jag uppnått en ganska bra flow. Uppgiften blev inte helt färdig men på god väg och jag har ännu tre veckor tid. Sen blir det sommarlov! Och följande kurs i mitten av september.

Tog mig ut på en joggingrunda på kvällskvisten. Gubben och hunden kom med och han (gubben) klarade sig riktigt bra. Jag fick nog ta i för att hålla jämna steg och ändå var takten ganska långsam. Men då har jag ju en veckas cytostatikakur i kroppen som handikapp…

Möträsk

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: