Fysio”terapi”

Jag var hos fysioterapeuten och blev behandlad mot lymfspänningar i armen, armhålan och sidan. Det är mer fysio och mindre terapi. Fysio-utan-terapi vore ett mer beskrivande namn på behandlingen.

Jag har gått hos samma kille en gång tidigare (den gången då han föreläste om lymfsystemet) och hade blivit instruerad att ta dubbel dos smärtstillande på förhand. Den gången glömde jag det. Idag gjorde jag det också. Och tänker inte göra det en tredje gång. För dumt huvud får kroppen lida och ja, det gjorde den nog.

Jag fick också en bunt med nya gymnastiska övningar att göra hemma. Trodde det var slut med det då det redan gått otroliga sex veckor sedan operationen men icke. Tur man är sjuk- och gymnastikledig.

En skön känsla efter behandlingen att stiga upp på egna ben från britsen efter att ha känt på gränsen till olidlig smärta i 40 minuter. Bara det, att vara smärtfri, är en gåva. Att dessutom kunna röra sig för egen maskin är en dröm. Som jag inte vill vakna upp ur.

På hemvägen köpte jag mjöl och jäst. Det blev smärtfri bakning och granntanten (förlåt, -frun) med sin minsting var med och kan bevisa denna sällsynta händelse!

8F9F4D54-F1D3-4BC2-9844-72F4A4FC044A

2 svar till “Fysio”terapi””

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: