Förberedelser inför det tuffa loppet

Veckan före den inplanerade starten av cellgiftsbehandlingen har jag haft fullspäckat program. Dels lider jag av pensionärssyndromet (så bråttom, så bråttom med trädgårdsskötsel och matlagning, lämna och hämta barn), och nu hade jag dessutom undersökningar inbokade. Blodprov och hjärtfilm togs på onsdagen vid det lokala laboratoriet, antar att man vill kolla att jag är tillräckligt stark och frisk för att kunna inleda den påfrestande behandlingen. Jag borde inte ha några problem där. Blodprov kommer att tas regelbundet mellan behandlingarna för att följa upp hemoglobin- och leukocytvärdena, har jag fått veta tidigare.

Fredagen den 25.5 (GDPR-fredagen) stod datortomografi på programmet. Instruktionerna förbjuder en att äta innan men däremot ska urinblåsan vara så full som möjligt. Hjälp – hur tajmar man in det?? Åh – den undersökningen är en intressant historia *skratt*. Återkommer till den.

Om exakt en vecka löps Stockholm maraton. Min yngsta bror har i en svag stund gått och anmält sig till loppet. Samtidigt inleder jag mitt eget cellgiftsmaraton. Inför mitt lopp kan man nog inte träna så mycket mera i det här skedet, men jag borde ha bra grundkondition. Har alltid joggat. Och gjort situps varje vecka, nästan. Sporadiskt även annan muskelträning. Och flera av mina sjukdomsprotokoll inleds med texten ”grundfrisk 38-åring”. Hoppas vi fixar racet båda två – lycka till Junior *kram*

Det blev en kväll i skärgården. Vilken sommar! I maj!

DC27ED74-B928-492D-802A-336AB6B7EC26.jpeg

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: